Mangkat Sekolah

Saiki aku wis gedhe
Sekolah mangkat dhewe
Ora susah di eterake
Barengan karo kancane
Yen mlaku turut pinggiran
Ora pareng gojekan
Nang dalan akeh kendaraan
Mengko mundak tabrakan